Tambah ing Kréta Blanja Dhelokké Kréta Blanja  Menawi badhe akses sedanten, panjenengan kedah daftar. Panjenengan sampun gadhah akun? Mlebet.
Newsletter Help
Change language Javanese (Basa Jawa)

Berita

2016
25.7.
New seeds catalogue

Become a KPR member, and enjoy cheaper prices immediately. Register here.

KPR resminipun dipun bangun ing 2000 ing Slowakia ing Eropa, namung wiwit 1998 dalem nyuplai bibit lan tanduran saking jagad raya.

Tujuan utamanipun musatké ing gabung kaliyan tani ing ndonya ingkang tertarik macem-macem bidang lan nyiptaké database ageng bibit lan tanduran (Lumbung Bibit lan Tanduran KPR) saking jagad raya.

Saiki dalem gadhah 6 cabang utama (Slowakia, Republik Ceko, Australia, India, Thailand, Afrika Kidul lan Tanzania) lan 300 luwih rekan lan kolektor bibit saking jagad raya.

Wanci niki dalem saged ngoleksi lan nyuplai 10000 luwih spesies tanduran saking jagad raya.

Menawi panjenengan nggoléki punapa mawon, panjenengan wonten ing panggon ingkang leres. Meski boten sedanten tanduran wonten ing koleksinipun dalem, tawaranipun dalem kasebar dintenan langkah per langkah, bibit per bibit, tanduran per tanduran. Dalem pracaya dalem bakal saged nyuplai (hampir) punapa mawon!

Sadeyan 10 000 luwih bibit lan tanduran saking jagad raya – palem-paleman, pakis haji (sikas), semak belukar lan wit-witan tahan atis lan eksotik, tanduran kathah tirta, karnivoral, musiman, tahunan, suket hias, sayur-sayuran, lan liya-liyané.


Panjenengan sampun nambah barang puniki ing kereta belanja panjenengan.