Help
Change language Macedonian (Македонски)

Контактирајте не

New: Corylus jacquemontii Shop (Индија), Цвеќиња и трајни растенија, Луковици

Become a KPR member, and enjoy cheaper prices immediately. Register here.

Електронска адреса:
Web

Ако сакате да не контактирате, исполнетего овој формулар и кликнете на Испрати. Ќе ве контактираме во најкраток можен рок. (Обично во рок од 24 часа. Некогаш може да потрае и до 7-30 дена, посебно ако не контактирате на јазик кој не е енглески, словачки или чешки.) Слободно кажете што мислете за нашата интернет презентација, за нашите производи, нашата организација или за било што ќе ви падне на памет. Сите предлози и сугестии се добредојдени.

За комункиација без проблеми користете ги само ЛАТИНСКИТЕ НАЗИВИ НА РАСТЕНИЈАТА поради тоа што нам македонскиот не ни е мајчин јазик и не ги разбираме македонските ботанички имиња на растенијата. Ви благодариме!

Каков вид на коментар сакате да ни испратите?

Јазикот на вашата порака
Наслов на вашата порака
Впишете ги вашите коментари долу во предвидениот простор:

Име Презиме
Електронска адреса:
Земја
Контролен код
 


Ја додадовте оваа стока во Вашата корпа.