Newsletter Help

Цикаси

Become a KPR member, and enjoy cheaper prices immediately. Register here.

Delivery to 24 countries is now much cheaper. Click here to learn about new shipping fees to your country.

Минимална нарачка е само 1 пакување! Попусти за продажба на големо. Семињата се продаваат низ целиот свет.Страници:  C M 
Страници:  1 
Имиња на видовите Земја на потекло Цена во Евра
Цена за член на КПР / Цена за останатите
CYC5  Cycas calcicola
Cycas calcicola
Cycas calcicola
Cycas calcicola  
Австралија  
10 семиња Додај во корпа
100 € / 110 €

100 семиња Додај во корпа
680 € / 690 €
 
CYC6  Cycas canalis 
Cycas canalis 
Cycas canalis   
Австралија  
10 семиња Додај во корпа
240 € / 250 €
 
CYC7  Cycas maconochiei    Австралија  
10 семиња Додај во корпа
80 € / 90 €
 
CYC8  Cycas pruinosa 
Cycas pruinosa 
Cycas pruinosa 
Cycas pruinosa   
Австралија  
10 семиња Додај во корпа
170 € / 180 €

100 семиња Додај во корпа
1100 € / 1120 €
 
CYC9  Cycas silvestris
Cycas silvestris  
Австралија  
10 семиња Додај во корпа
120 € / 130 €
 
CYC3  Cycas thouarsii
Cycas thouarsii
Cycas thouarsii
Cycas thouarsii  
Мадагаскар  
100 семиња Додај во корпа
500 € / 550 €

1000 семиња Додај во корпа
4500 € / 4700 €
 

Страници:  C M 
Страници:  1 

распродадено: Bowenia serrulata, Cycas cairnsiana, Cycas candida, Cycas maconochiei, Cycas media, Cycas megacarpa, Cycas ophiolitica, Cycas platyphylla, Lepidozamia hopei

Не можете да најдете семиња или растенија кои ги сакате на нашиот список? Запознајтене со вашите барања и ние ќе се обидеме да ги задоволиме.


Ја додадовте оваа стока во Вашата корпа.