Newsletter Help

Курсна листа

Become a KPR member, and enjoy cheaper prices immediately. Register here.

Delivery to 24 countries is now much cheaper. Click here to learn about new shipping fees to your country.

Прифаќаме плаќање во готово со следните валути:

Европа Евро
Соединети Американски Држави USD Американски долар
Чешка Чешка круна

Ако сакате да платите со некоја друга валута. Би требало да сметате според следниот девизен курс.

Чешка 1 € = 27 Kč
Соединети Американски Држави 1 € = X USD (www)

Бугарија 1 € = 1,95 лв.
Хрватска 1 € = X Kn (www)
Унгарија 1 € = X Ft (www)
Полска 1 € = X zł (www)
Романија 1 € = X RON (www)
Србија 1 € = X din. (www)

Пример:

Семињата чинат 90 Евра. 90*1,40=126 USD
Семињата чинат 90 УСД. 90*0,72=64,8 Euro.

Не можете да најдете семиња или растенија кои ги сакате на нашиот список? Запознајтене со вашите барања и ние ќе се обидеме да ги задоволиме.


Ја додадовте оваа стока во Вашата корпа.