Newsletter Help

Украсни треви

Become a KPR member, and enjoy cheaper prices immediately. Register here.

Delivery to 24 countries is now much cheaper. Click here to learn about new shipping fees to your country.

Минимална нарачка е само 1 пакување! Попусти за продажба на големо. Семињата се продаваат низ целиот свет.Страници:  A B C D E F G H J K L M N P R S T U V 
Страници:  1 
Имиња на видовите Земја на потекло Цена во Евра
Цена за член на КПР / Цена за останатите
S13  Aegilops neglecta
Aegilops neglecta
Aegilops neglecta  
Хрватска  
5 семиња Додај во корпа
0,7 € / 1,7 €
 
S14  Aegilops triaristata cf.   Бугарија  
5 семиња Додај во корпа
0,7 € / 1,7 €
 
F33  Agropyron pectinatum    
50 семиња Додај во корпа
2,5 € / 3 €
 
F34  Agrostis canina    
50 семиња Додај во корпа
2,5 € / 3 €
 
F35  Agrostis capillaris    
50 семиња Додај во корпа
1,7 € / 2,7 €
 
F36  Agrostis gigantea    
50 семиња Додај во корпа
1,7 € / 2,7 €
 
F37  Agrostis stolonifera    
50 семиња Додај во корпа
2,5 € / 3 €
 
F38  Aira caryophyllea    
50 семиња Додај во корпа
3,7 € / 4 €
 
F39  Aira praecox    
50 семиња Додај во корпа
3,7 € / 4 €
 
S74  Alopecurus aequalis
Alopecurus aequalis
Alopecurus aequalis  
Чешка  
10 семиња Додај во корпа
0,7 € / 1,7 €
 
F40  Alopecurus geniculatus    
50 семиња Додај во корпа
2,5 € / 3 €
 
F41  Alopecurus myosuroides    
50 семиња Додај во корпа
2,5 € / 3 €
 
F42  Alopecurus pratensis    
50 семиња Додај во корпа
1,7 € / 2,7 €
 
S75  Alopecurus pratensis   Украина  
10 семиња Додај во корпа
0,7 € / 1,7 €
 
NZ2  Anemanthele lessoniana   Нов Зеланд  
10 семиња Додај во корпа
0,7 € / 1,7 €
 
F43  Anthoxanthum odoratum    
50 семиња Додај во корпа
2,5 € / 3 €
 
F44  Apera interrupta    
50 семиња Додај во корпа
2,5 € / 3 €
 
F45  Apera spica-venti    
50 семиња Додај во корпа
2,5 € / 3 €
 
S138  Arrhenatherum elatius   Шведска  
10 семиња Додај во корпа
1 € / 1,6 €
 
S189  Avena fatua   Словачка  
10 семиња Додај во корпа
0,7 € / 1,7 €
 
F46  Avenula pubescens    
50 семиња Додај во корпа
2,5 € / 3 €
 

Страници:  A B C D E F G H J K L M N P R S T U V 
Страници:  1 

Не можете да најдете семиња или растенија кои ги сакате на нашиот список? Запознајтене со вашите барања и ние ќе се обидеме да ги задоволиме.


Ја додадовте оваа стока во Вашата корпа.