Newsletter Help

Палми

Become a KPR member, and enjoy cheaper prices immediately. Register here.

Delivery to 24 countries is now much cheaper. Click here to learn about new shipping fees to your country.

Минимална нарачка е само 1 пакување! Попусти за продажба на големо. Семињата се продаваат низ целиот свет.Страници:  A H L P R S T 
Страници:  1 
Имиња на видовите Земја на потекло Цена во Евра
Цена за член на КПР / Цена за останатите
P1  Allagoptera leucocalix   Боливија  
20 семиња Додај во корпа
0,7 € / 1,2 €

100 семиња Додај во корпа
3 € / 4 €
 

Страници:  A H L P R S T 
Страници:  1 

Не можете да најдете семиња или растенија кои ги сакате на нашиот список? Запознајтене со вашите барања и ние ќе се обидеме да ги задоволиме.


Ја додадовте оваа стока во Вашата корпа.