Newsletter Help

Сукуленти и кактуси

Become a KPR member, and enjoy cheaper prices immediately. Register here.

Delivery to 24 countries is now much cheaper. Click here to learn about new shipping fees to your country.

Минимална нарачка е само 1 пакување! Попусти за продажба на големо. Семињата се продаваат низ целиот свет.Страници:  A C D E F G M N O R T 
Страници:  1 
Имиња на видовите Земја на потекло Цена во Евра
Цена за член на КПР / Цена за останатите
K1  Adenium arabicum   Индија    
K2  Adenium multiflorum
Adenium multiflorum
Adenium multiflorum
Adenium multiflorum  
Индија  
5 семиња Додај во корпа
1 € / 1,5 €

100 семиња Додај во корпа
19 € / 26 €

1000 семиња Додај во корпа
175 € / 193 €
 
K3  Adenium obesum White   Индија  
5 семиња Додај во корпа
1 € / 1,5 €

100 семиња Додај во корпа
18 € / 25 €
 
K4  Adenium obesum hybr.
Adenium obesum hybr.
Adenium obesum hybr.  
Индија  
5 семиња Додај во корпа
1 € / 1,5 €

100 семиња Додај во корпа
12 € / 18 €

1000 семиња Додај во корпа
75 € / 83 €

10000 семиња Додај во корпа
600 € / 650 €
 
K5  Adenium somalense
Adenium somalense  
Индија  
5 семиња Додај во корпа
1 € / 1,5 €

100 семиња Додај во корпа
19 € / 26 €
 
K6  Aeonium domesticum    
10 семиња Додај во корпа
0,7 € / 1,7 €
 
K7  Agave nevadensis Columbia Pass, Spring Mts, Clark Co, Nevada   Соединети Американски Држави  
10 семиња Додај во корпа
1,5 € / 1,8 €
 
K8  Agave nevadensis S of Kokoweef Mine, San Bernardino Co, California   Соединети Американски Држави  
10 семиња Додај во корпа
1,5 € / 1,8 €
 
K9  Agave nevadensis   Соединети Американски Држави  
10 семиња Додај во корпа
1,5 € / 1,8 €
 
K10  Agave nevadensis (blue epidermis) Winters Pass, Mesquite Mts, San Bernardino Co, California   Соединети Американски Држави  
10 семиња Додај во корпа
1,5 € / 1,8 €
 
K11  Agave nevadensis (blue epidermis, brown or white spines) Mescal Range, San Bernardino Co, California   Соединети Американски Држави  
10 семиња Додај во корпа
1,5 € / 1,8 €
 
K12  Agave nevadensis (blue epidermis, brown spines) Castle Cliff, Beaver Dam Mts, Washington Co, Utah   Соединети Американски Држави  
10 семиња Додај во корпа
1,5 € / 1,8 €
 
K14  Agave nevadensis (blue epidermis, brown spines) E of Kingston Range, San Bernardino Co, California   Соединети Американски Држави  
10 семиња Додај во корпа
1,5 € / 1,8 €
 
K13  Agave nevadensis (blue epidermis, brown spines) E of Tecopa Pass, Kingston Range, San Bernardino Co, California   Соединети Американски Држави  
10 семиња Додај во корпа
1,5 € / 1,8 €
 
K16  Agave utahensis (blue epidermis) Joshua Tree Rd, Beaver Dam Mts, Washington Co, Utah   Соединети Американски Држави  
10 семиња Додај во корпа
1,5 € / 1,8 €
 
K17  Agave utahensis (blue epidermis) Snow Canyon, Washington Co, Utah   Соединети Американски Држави  
10 семиња Додај во корпа
1,5 € / 1,8 €
 
K15  Agave utahensis (blue epidermis) Tecopa Pass, Kingston Range, San Bernardino Co   Соединети Американски Држави  
10 семиња Додај во корпа
1,5 € / 1,8 €
 
K18  Agave utahensis new f. (blue epidermis, nice symetrical rosettes, pattern on the leaves) Hancock Summit, Lincoln Co, Nevada   Соединети Американски Држави  
10 семиња Додај во корпа
1,5 € / 1,8 €
 
K19  Agave utahensis new f. (blue epidermis, nice symetrical rosettes, pattern on the leaves) Upper Lime Mountain Well, Lincoln Co, Nevada   Соединети Американски Држави  
10 семиња Додај во корпа
1,5 € / 1,8 €
 
K20  Agave utahensis var. eborispina W of Beaver Dam Wash, Lincoln Co, Nevada   Соединети Американски Држави  
10 семиња Додај во корпа
1,5 € / 1,8 €
 

Страници:  A C D E F G M N O R T 
Страници:  1 

Не можете да најдете семиња или растенија кои ги сакате на нашиот список? Запознајтене со вашите барања и ние ќе се обидеме да ги задоволиме.


Ја додадовте оваа стока во Вашата корпа.