Newsletter Help
Change language Albanian (Shqip)

Become a KPR member, and enjoy cheaper prices immediately. Register here.

Delivery to 24 countries is now much cheaper. Click here to learn about new shipping fees to your country.

KPR-ja zyrtarisht është themeluar ne vitin 2000 ne Sllovaki, ne Evrope, mirëpo qysh nga viti 1998 ne furnizojmë me farëra dhe bime nga e gjithë bota.

Objektivi jone kryesor është i fokusuar te bëjmë bashkimin e kopshtarëve nga e gjithë bota nga te gjitha fushat dhe interesat dhe te krijohet ne baze e madhe e farërave dhe bimëve (Banka e farërave dhe bimëve KPR) nga e gjithë bota.

Për momentin kemi 6 dege kryesore (Sllovakia, Çekia, Australia, India, Tajlanda, Afrika e Jugut dhe Tanzania) dhe me shume se 400 bashkëpunëtor dhe grumbullues te farërave nga e gjithë bota.

Ne ditët e sotme ne jemi ne gjendje te grumbullojmë dhe furnizojmë me më shume se 10000 lloje te bimëve nga e gjithë bota

Nëse jeni ne kërkim te çfarëdo lloji, ju jeni ne vendin e duhur. Megjithëse nuk janë te gjitha bimët ne koleksionin tone, por oferta jone shtohet dita ditës, farë pas fare, bimë pas bime. Ne besojmë se së shpejti do te jemi ne gjendje te furnizojmë (përafërsisht) te çdo gjë!

Mbi 10 000 lloje farëra e bimë nga mbarë bota në shitje – palma, cikada, brusha dhe drunjë dekorative, brusha dhe pemë rezistent në acar, sukulent, bimë mishngrënëse, bimë njëvjeçare, bimë shumvjeçare, barishte dekorative, perime, pemë, etj.


Keni shtuar këtë mall në koshin tuaj.