Newsletter Help
Change language Albanian (Shqip)

Bimët mishngrënëse

Become a KPR member, and enjoy cheaper prices immediately. Register here.

Delivery to 24 countries is now much cheaper. Click here to learn about new shipping fees to your country.

Porosia minimale është vetëm 1 pako! Sigurojmë zbritje për shitje me shumice. Farërat shiten ne mbare boten.Faqet:  B D G I N P S U 
Faqet:  1 
NRr. Emri i llojit Vendi i origjinës Çmimi ne Euro
Çmimet për anëtaret e KPR-se / Çmimet për jo anëtaret
MR1  Brocchinia hechtioides Gran Sabana   Venezuela  
5 fara Shto në kosh
7,5 € / 8,5 €
 
MR3  Byblis filifolia Bouck Area, South of Lombadina, Dampier Peninsula, Kimberley   Australia  
5 fara Shto në kosh
6 € / 7 €
 
MR4  Byblis gigantea Perth   Australia  
5 fara Shto në kosh
8 € / 9 €
 
MR5  Byblis guehoi    
5 fara Shto në kosh
7,5 € / 8,5 €
 
MR6  Byblis lamellata    
10 fara Shto në kosh
8 € / 9 €
 
MR7  Byblis liniflora    
10 fara Shto në kosh
5,5 € / 6,5 €
 
MR8  Byblis rorida Lake Campion, Kimberley   Australia  
5 fara Shto në kosh
7,5 € / 8,5 €
 

Faqet:  B D G I N P S U 
Faqet:  1 

Nuk mund te gjeni farërat apo bimët qe dëshironi ne listën tone? Na tregoni kërkesat tuaja dhe ne do mundohemi te ju furnizojmë.


Keni shtuar këtë mall në koshin tuaj.