Newsletter Help
Change language Albanian (Shqip)
X
Keni shtuar këtë mall në koshin tuaj.

Haloret - Shkurre dhe drunj tolerant ndaj ngricës

Become a KPR member, and enjoy cheaper prices immediately. Register here.

Delivery to 24 countries is now much cheaper. Click here to learn about new shipping fees to your country.

New: Adansonia (Madagaskar), Bimët shume vjeçare, Llamba

Porosia minimale është vetëm 1 pako! Sigurojmë zbritje për shitje me shumice. Farërat shiten ne mbare boten.Faqet:  A B C G L M P S T 
Faqet:  1 
NRr. Emri i llojit Vendi i origjinës Çmimi ne Euro
Çmimet për anëtaret e KPR-se / Çmimet për jo anëtaret
Z1  Abies alba   Çekia  
50 fara Shto në kosh
0,7 € / 1,7 €

1 kg fara Shto në kosh
95 € / 105 €
 
Z2  Abies amabilis   Kanada  
50 fara Shto në kosh
0,7 € / 1,7 €

1 kg fara Shto në kosh
250 € / 260 €
 
Z3  Abies balsamea   SHBA (Shtetet e Bashkuara të Amerikës)  
50 fara Shto në kosh
0,7 € / 1,7 €

1 kg fara Shto në kosh
260 € / 280 €
 
Z4  Abies cephalonica   Greqia  
50 fara Shto në kosh
0,7 € / 1,7 €

1 kg fara Shto në kosh
150 € / 170 €
 
Z5  Abies concolor   SHBA (Shtetet e Bashkuara të Amerikës)  
50 fara Shto në kosh
0,7 € / 1,7 €

1 kg fara Shto në kosh
270 € / 290 €
 
Z6  Abies fraseri   SHBA (Shtetet e Bashkuara të Amerikës)  
10 fara Shto në kosh
0,7 € / 1,7 €
 
Z7  Abies grandis   Kanada  
50 fara Shto në kosh
0,7 € / 1,7 €

1 kg fara Shto në kosh
270 € / 290 €
 
Z8  Abies koreana   Korea Jugore  
50 fara Shto në kosh
0,7 € / 1,7 €

1 kg fara Shto në kosh
250 € / 260 €
 
Z9  Abies lasiocarpa var. arizonica   SHBA (Shtetet e Bashkuara të Amerikës)  
50 fara Shto në kosh
0,7 € / 1,7 €

1 kg fara Shto në kosh
350 € / 360 €
 
Z10  Abies magnifica   SHBA (Shtetet e Bashkuara të Amerikës)  
3 fara Shto në kosh
0,7 € / 1,7 €

1 kg fara Shto në kosh
260 € / 270 €
 
Z11  Abies nordmanniana   Gjeorgjia  
50 fara Shto në kosh
0,7 € / 1,7 €

1 kg fara Shto në kosh
240 € / 250 €
 
Z12  Abies pindrow   India  
50 fara Shto në kosh
0,7 € / 1,7 €

100 fara Shto në kosh
3,5 € / 6,5 €
 
Z13  Abies pinsapo Ronda, Sierra de las Nieves   Spanja  
10 fara Shto në kosh
0,7 € / 1,7 €

1 kg fara Shto në kosh
330 € / 350 €
 
Z14  Abies procera   SHBA (Shtetet e Bashkuara të Amerikës)  
50 fara Shto në kosh
0,7 € / 1,7 €

1 kg fara Shto në kosh
185 € / 195 €
 
Z15  Abies recurvata   Kina  
10 fara Shto në kosh
0,7 € / 1,7 €
 
Z16  Abies sachalinensis   Rusia  
10 fara Shto në kosh
3,5 € / 4 €
 
Z17  Abies sibirica   Rusia  
10 fara Shto në kosh
3,5 € / 4 €
 
Z18  Abies veitchii   Japonia  
50 fara Shto në kosh
0,7 € / 1,7 €

1 kg fara Shto në kosh
420 € / 430 €
 

Faqet:  A B C G L M P S T 
Faqet:  1 

Nuk mund te gjeni farërat apo bimët qe dëshironi ne listën tone? Na tregoni kërkesat tuaja dhe ne do mundohemi te ju furnizojmë.


Keni shtuar këtë mall në koshin tuaj.