Newsletter Help
Change language Albanian (Shqip)

Haloret - Shkurre dhe drunj tolerant ndaj ngricës

Become a KPR member, and enjoy cheaper prices immediately. Register here.

Delivery to 24 countries is now much cheaper. Click here to learn about new shipping fees to your country.

New: Adansonia (Madagaskar), Bimët shume vjeçare, Llamba

Porosia minimale është vetëm 1 pako! Sigurojmë zbritje për shitje me shumice. Farërat shiten ne mbare boten.Faqet:  A B C G L M P S T 
Faqet:  1 
NRr. Emri i llojit Vendi i origjinës Çmimi ne Euro
Çmimet për anëtaret e KPR-se / Çmimet për jo anëtaret
Z87  Sequoia sempervirens
Sequoia sempervirens  
SHBA (Shtetet e Bashkuara të Amerikës)  
30 fara Shto në kosh
0,7 € / 1,7 €
 
Z88  Sequoiadendron giganteum   SHBA (Shtetet e Bashkuara të Amerikës)  
30 fara Shto në kosh
0,7 € / 1,7 €

1 g fara Shto në kosh
9,4 € / 11,8 €
 

Faqet:  A B C G L M P S T 
Faqet:  1 

Nuk mund te gjeni farërat apo bimët qe dëshironi ne listën tone? Na tregoni kërkesat tuaja dhe ne do mundohemi te ju furnizojmë.


Keni shtuar këtë mall në koshin tuaj.