Newsletter Help
Change language Albanian (Shqip)

Na kontaktoni

Become a KPR member, and enjoy cheaper prices immediately. Register here.

Delivery to 24 countries is now much cheaper. Click here to learn about new shipping fees to your country.

Adresa elektronike:
Web

Nëse dëshironi te na kontaktoni, mbushni ketë formular dhe klikoni ne formën dërgo. Ne do ju kontaktojmë ne afat sa me te shkurt. (Zakonisht brenda 48 orëve. Ndonjëherë zgjat 7-30 dite, sidomos ne rast kur na shkruani ne gjuhet te cilat nuk janë as Anglisht, Serbisht, Sllovakisht apo Çekisht). Na tregoni lirisht se çka mendoni ne prezantimin tone ne internet, prodhimet tona, organizimin apo çka do tjetër qe ju vjen ndërmend. Te gjitha propozimet dhe sugjerimet janë te mirëseardhura.

Ne nuk e flasim gjuhen Shqipe. Nëse dëshironi te na kontaktoni, përdoreni njërën nga gjuhet tona zyrtare me te cilat shërbehemi ne. Faleminderit!

Për komunikim pa probleme, gjithmonë përdorni emërimin LATIN TE BIMËS pasi qe gjuha Shqipe nuk është gjuha jone amtare dhe nuk i kuptojmë emrat botanik te bimëve ne gjuhen Shqipe. Faleminderit.

Ç’far komente dëshironi te na dërgoni?

Gjuha e mesazhit tuaj
Subjekti i porosis
Shkruaj komentin tuaj në hapësirën e paraparë më poshtë:

Emri Mbiemri
Adresa elektronike:
Shteti
Kodi i sigurisë
 


Keni shtuar këtë mall në koshin tuaj.