Newsletter Help
Change language Albanian (Shqip)

Cikada

Become a KPR member, and enjoy cheaper prices immediately. Register here.

Delivery to 24 countries is now much cheaper. Click here to learn about new shipping fees to your country.

New: Adansonia (Madagaskar), Bimët shume vjeçare, Llamba

Porosia minimale është vetëm 1 pako! Sigurojmë zbritje për shitje me shumice. Farërat shiten ne mbare boten.Faqet:  C M 
Faqet:  1 
NRr. Emri i llojit Vendi i origjinës Çmimi ne Euro
Çmimet për anëtaret e KPR-se / Çmimet për jo anëtaret
CYC5  Cycas calcicola
Cycas calcicola
Cycas calcicola
Cycas calcicola  
Australia  
10 fara Shto në kosh
100 € / 110 €

100 fara Shto në kosh
680 € / 690 €
 
CYC6  Cycas canalis 
Cycas canalis 
Cycas canalis   
Australia  
10 fara Shto në kosh
240 € / 250 €
 
CYC7  Cycas maconochiei    Australia  
10 fara Shto në kosh
80 € / 90 €
 
CYC8  Cycas pruinosa 
Cycas pruinosa 
Cycas pruinosa 
Cycas pruinosa   
Australia  
10 fara Shto në kosh
170 € / 180 €

100 fara Shto në kosh
1100 € / 1120 €
 
CYC9  Cycas silvestris
Cycas silvestris  
Australia  
10 fara Shto në kosh
120 € / 130 €
 
CYC3  Cycas thouarsii
Cycas thouarsii
Cycas thouarsii
Cycas thouarsii  
Madagaskar  
100 fara Shto në kosh
500 € / 550 €

1000 fara Shto në kosh
4500 € / 4700 €
 

Faqet:  C M 
Faqet:  1 

Nuk mund te gjeni farërat apo bimët qe dëshironi ne listën tone? Na tregoni kërkesat tuaja dhe ne do mundohemi te ju furnizojmë.


Keni shtuar këtë mall në koshin tuaj.