Newsletter Help
Change language Albanian (Shqip)

Kursi i këmbimit

Become a KPR member, and enjoy cheaper prices immediately. Register here.

Delivery to 24 countries is now much cheaper. Click here to learn about new shipping fees to your country.

Pranojmë pagesa ne te gatshme ne valutat e poshtë shënuara:

Evropa Euro
SHBA (Shtetet e Bashkuara të Amerikës) USD Dollar Amerikan
Çekia Kruna Çeke

Nëse dëshironi te paguani me ndonjë valutë tjetër, atëherë duhet te llogaritni sipas kursit te këmbimit.

Çekia 1 € = 25 Kč
SHBA (Shtetet e Bashkuara të Amerikës) 1 € = X USD (www)

Bullgaria 1 € = 1,95 лв.
Kroacia 1 € = X Kn (www)
Hungaria 1 € = X Ft (www)
Poloni 1 € = X zł (www)
Rumania 1 € = X RON (www)
Sërbia 1 € = X din. (www)

Shembull:

Farërat kushtojnë 90 Eura. 90*1,40=126 USD
Farërat kushtojnë 90 USD. 90*0,72=64,8 Euro.

Nuk mund te gjeni farërat apo bimët qe dëshironi ne listën tone? Na tregoni kërkesat tuaja dhe ne do mundohemi te ju furnizojmë.


Keni shtuar këtë mall në koshin tuaj.