Newsletter Help
Change language Albanian (Shqip)

Shkurre dhe drunj ekzotik - Haloret

Become a KPR member, and enjoy cheaper prices immediately. Register here.

Delivery to 24 countries is now much cheaper. Click here to learn about new shipping fees to your country.

Porosia minimale është vetëm 1 pako! Sigurojmë zbritje për shitje me shumice. Farërat shiten ne mbare boten.Faqet:  P W 
Faqet:  1 
NRr. Emri i llojit Vendi i origjinës Çmimi ne Euro
Çmimet për anëtaret e KPR-se / Çmimet për jo anëtaret
DZ1  Pinus patula   Meksikë  
10 fara Shto në kosh
0,7 € / 1,7 €
 
DZ2  Pinus pinea
Pinus pinea
Pinus pinea  
Italia  
5 fara Shto në kosh
0,7 € / 1,7 €
 

Faqet:  P W 
Faqet:  1 

Nuk mund te gjeni farërat apo bimët qe dëshironi ne listën tone? Na tregoni kërkesat tuaja dhe ne do mundohemi te ju furnizojmë.


Keni shtuar këtë mall në koshin tuaj.