Newsletter Help
Change language Albanian (Shqip)

Këpurdha perle (Pleurotus ostreatus)

Become a KPR member, and enjoy cheaper prices immediately. Register here.

Delivery to 24 countries is now much cheaper. Click here to learn about new shipping fees to your country.

New: Adansonia (Madagaskar), Bimët shume vjeçare, Llamba

Ne ofrojmë këpurdha perle sporetë quajtura shpesh “fara” apo “fidane”.Është një misër i trajtuar në veçanti i i cili rritet nga mzceliumi i Këpurdhave perlë. Këto fara të këpurdhave mund ti përzieni me kashtë dhe kështu të përgatisni kutinë tuaj të këpurdhave duke u rritur. Mënyra tjetër e rritjes së këpurdhave perlë është që të vendosni misrin me mzcelium në dru.

Mundeni poashtu paketime të vogla prej 100 gram misër të infektuar nga këpurdhat mzcelium ose mund të bleni sasi të dëshirueshme në kg.

Ju duhen 1 kg fara këpurdhash për të arritur 10-30 kg kashte.



Faqet:  A C E F G K P Q S T 
Faqet:  1 
NRr. Emri i llojit Vendi i origjinës Çmimi ne Euro
Çmimet për anëtaret e KPR-se / Çmimet për jo anëtaret
MU2  Agaricus bisporus [500 ml]   Sllovakia  
1 farë Shto në kosh
10 € / 15 €
 
MU3M  Agrocybe aegerita (100 g)   Sllovakia  
1 farë Shto në kosh
9 € / 12 €
 
MU3  Agrocybe aegerita   Sllovakia  
1 kg fara Shto në kosh
32 € / 35 €
 
MU6M  Auricularia auricula-judae (Hirneola auricula-judae) (100 g)   Sllovakia  
1 farë Shto në kosh
10 € / 15 €
 
MU6  Auricularia auricula-judae (Hirneola auricula-judae)   Sllovakia  
1 kg fara Shto në kosh
32 € / 35 €
 

Faqet:  A C E F G K P Q S T 
Faqet:  1 


Keni shtuar këtë mall në koshin tuaj.