Newsletter Help
Change language Albanian (Shqip)

Kaktuset dhe Sukulentet

Become a KPR member, and enjoy cheaper prices immediately. Register here.

Delivery to 24 countries is now much cheaper. Click here to learn about new shipping fees to your country.

Porosia minimale është vetëm 1 pako! Sigurojmë zbritje për shitje me shumice. Farërat shiten ne mbare boten.Faqet:  A C D E F G M N O R T 
Faqet:  1 
NRr. Emri i llojit Vendi i origjinës Çmimi ne Euro
Çmimet për anëtaret e KPR-se / Çmimet për jo anëtaret
K1  Adenium arabicum   India    
K2  Adenium multiflorum
Adenium multiflorum
Adenium multiflorum
Adenium multiflorum  
India  
5 fara Shto në kosh
1 € / 1,5 €

100 fara Shto në kosh
19 € / 26 €

1000 fara Shto në kosh
175 € / 193 €
 
K3  Adenium obesum White   India  
5 fara Shto në kosh
1 € / 1,5 €

100 fara Shto në kosh
18 € / 25 €
 
K4  Adenium obesum hybr.
Adenium obesum hybr.
Adenium obesum hybr.  
India  
5 fara Shto në kosh
1 € / 1,5 €

100 fara Shto në kosh
12 € / 18 €

1000 fara Shto në kosh
75 € / 83 €

10000 fara Shto në kosh
600 € / 650 €
 
K5  Adenium somalense
Adenium somalense  
India  
5 fara Shto në kosh
1 € / 1,5 €

100 fara Shto në kosh
19 € / 26 €
 
K6  Aeonium domesticum    
10 fara Shto në kosh
0,7 € / 1,7 €
 
K7  Agave nevadensis Columbia Pass, Spring Mts, Clark Co, Nevada   SHBA (Shtetet e Bashkuara të Amerikës)  
10 fara Shto në kosh
1,5 € / 1,8 €
 
K8  Agave nevadensis S of Kokoweef Mine, San Bernardino Co, California   SHBA (Shtetet e Bashkuara të Amerikës)  
10 fara Shto në kosh
1,5 € / 1,8 €
 
K9  Agave nevadensis   SHBA (Shtetet e Bashkuara të Amerikës)  
10 fara Shto në kosh
1,5 € / 1,8 €
 
K10  Agave nevadensis (blue epidermis) Winters Pass, Mesquite Mts, San Bernardino Co, California   SHBA (Shtetet e Bashkuara të Amerikës)  
10 fara Shto në kosh
1,5 € / 1,8 €
 
K11  Agave nevadensis (blue epidermis, brown or white spines) Mescal Range, San Bernardino Co, California   SHBA (Shtetet e Bashkuara të Amerikës)  
10 fara Shto në kosh
1,5 € / 1,8 €
 
K12  Agave nevadensis (blue epidermis, brown spines) Castle Cliff, Beaver Dam Mts, Washington Co, Utah   SHBA (Shtetet e Bashkuara të Amerikës)  
10 fara Shto në kosh
1,5 € / 1,8 €
 
K14  Agave nevadensis (blue epidermis, brown spines) E of Kingston Range, San Bernardino Co, California   SHBA (Shtetet e Bashkuara të Amerikës)  
10 fara Shto në kosh
1,5 € / 1,8 €
 
K13  Agave nevadensis (blue epidermis, brown spines) E of Tecopa Pass, Kingston Range, San Bernardino Co, California   SHBA (Shtetet e Bashkuara të Amerikës)  
10 fara Shto në kosh
1,5 € / 1,8 €
 
K16  Agave utahensis (blue epidermis) Joshua Tree Rd, Beaver Dam Mts, Washington Co, Utah   SHBA (Shtetet e Bashkuara të Amerikës)  
10 fara Shto në kosh
1,5 € / 1,8 €
 
K17  Agave utahensis (blue epidermis) Snow Canyon, Washington Co, Utah   SHBA (Shtetet e Bashkuara të Amerikës)  
10 fara Shto në kosh
1,5 € / 1,8 €
 
K15  Agave utahensis (blue epidermis) Tecopa Pass, Kingston Range, San Bernardino Co   SHBA (Shtetet e Bashkuara të Amerikës)  
10 fara Shto në kosh
1,5 € / 1,8 €
 
K18  Agave utahensis new f. (blue epidermis, nice symetrical rosettes, pattern on the leaves) Hancock Summit, Lincoln Co, Nevada   SHBA (Shtetet e Bashkuara të Amerikës)  
10 fara Shto në kosh
1,5 € / 1,8 €
 
K19  Agave utahensis new f. (blue epidermis, nice symetrical rosettes, pattern on the leaves) Upper Lime Mountain Well, Lincoln Co, Nevada   SHBA (Shtetet e Bashkuara të Amerikës)  
10 fara Shto në kosh
1,5 € / 1,8 €
 
K20  Agave utahensis var. eborispina W of Beaver Dam Wash, Lincoln Co, Nevada   SHBA (Shtetet e Bashkuara të Amerikës)  
10 fara Shto në kosh
1,5 € / 1,8 €
 

Faqet:  A C D E F G M N O R T 
Faqet:  1 

Nuk mund te gjeni farërat apo bimët qe dëshironi ne listën tone? Na tregoni kërkesat tuaja dhe ne do mundohemi te ju furnizojmë.


Keni shtuar këtë mall në koshin tuaj.