Newsletter Help
Change language Albanian (Shqip)

Kaktuset dhe Sukulentet

Become a KPR member, and enjoy cheaper prices immediately. Register here.

Delivery to 24 countries is now much cheaper. Click here to learn about new shipping fees to your country.

Porosia minimale është vetëm 1 pako! Sigurojmë zbritje për shitje me shumice. Farërat shiten ne mbare boten.Faqet:  A C D E F G M N O R T 
Faqet:  1 
NRr. Emri i llojit Vendi i origjinës Çmimi ne Euro
Çmimet për anëtaret e KPR-se / Çmimet për jo anëtaret
K26  Dioscorea elephantipes
Dioscorea elephantipes
Dioscorea elephantipes  
Afrika e Jugut  
5 fara Shto në kosh
2,1 € / 2,5 €

100 fara Shto në kosh
37 € / 45 €

1000 fara Shto në kosh
310 € / 330 €
 

Faqet:  A C D E F G M N O R T 
Faqet:  1 

Nuk mund te gjeni farërat apo bimët qe dëshironi ne listën tone? Na tregoni kërkesat tuaja dhe ne do mundohemi te ju furnizojmë.


Keni shtuar këtë mall në koshin tuaj.