Newsletter Help
Change language Albanian (Shqip)

Kaktuset dhe Sukulentet

Become a KPR member, and enjoy cheaper prices immediately. Register here.

Delivery to 24 countries is now much cheaper. Click here to learn about new shipping fees to your country.

Porosia minimale është vetëm 1 pako! Sigurojmë zbritje për shitje me shumice. Farërat shiten ne mbare boten.Faqet:  A C D E F G M N O R T 
Faqet:  1 
NRr. Emri i llojit Vendi i origjinës Çmimi ne Euro
Çmimet për anëtaret e KPR-se / Çmimet për jo anëtaret
K49  Maihuenia patagonica   Argjentina  
10 fara Shto në kosh
1,5 € / 1,8 €
 
K50  Maihuenia patagonica   Argjentina  
10 fara Shto në kosh
1,5 € / 1,8 €
 
K51  Maihuenia poeppigii   Argjentina  
10 fara Shto në kosh
2 € / 3 €
 
K52  Maihueniopsis hickenii   Argjentina  
10 fara Shto në kosh
1,5 € / 1,8 €
 
K53  Maihueniopsis platyacantha   Argjentina  
10 fara Shto në kosh
1,5 € / 1,8 €
 

Faqet:  A C D E F G M N O R T 
Faqet:  1 

Nuk mund te gjeni farërat apo bimët qe dëshironi ne listën tone? Na tregoni kërkesat tuaja dhe ne do mundohemi te ju furnizojmë.


Keni shtuar këtë mall në koshin tuaj.