Newsletter Help
Change language Albanian (Shqip)

Shkurre dhe drunj tolerant ndaj ngricës

Become a KPR member, and enjoy cheaper prices immediately. Register here.

Delivery to 24 countries is now much cheaper. Click here to learn about new shipping fees to your country.

Drunjte gjethor

Porosia minimale është vetëm 1 pako! Sigurojmë zbritje për shitje me shumice. Farërat shiten ne mbare boten.Faqet:  A B C D E F G H J L M N P Q R S T U V W X Z 
Faqet:  1 
NRr. Emri i llojit Vendi i origjinës Çmimi ne Euro
Çmimet për anëtaret e KPR-se / Çmimet për jo anëtaret
S2  Acer campestre   Sllovakia  
30 fara Shto në kosh
0,7 € / 1,7 €
 
S1631  Acer coriaceifolium    
5 fara Shto në kosh
2 € / 2,5 €
 
S3  Acer ginnala   Kina  
30 fara Shto në kosh
0,7 € / 1,7 €
 
S1625  Acer monspessulanum Basque Montains   Spanja  
10 fara Shto në kosh
0,7 € / 1,7 €

1 kg fara Shto në kosh
165 € / 185 €
 
S1626  Acer opalus Pyrenees (Pirineo axial)   Spanja  
10 fara Shto në kosh
0,7 € / 1,7 €

1 kg fara Shto në kosh
165 € / 185 €
 
S4  Acer palmatum Atropurpureum   Japonia  
10 fara Shto në kosh
0,7 € / 1,7 €

1 kg fara Shto në kosh
498 € / 524 €
 
S5  Acer platanoides   Sllovakia  
20 fara Shto në kosh
0,7 € / 1,7 €
 
S6  Acer pseudoplatanus   Sllovakia  
20 fara Shto në kosh
0,7 € / 1,7 €
 
S8  Acer saccharum   SHBA (Shtetet e Bashkuara të Amerikës)  
3 fara Shto në kosh
2 € / 2,5 €
 
S9  Acer semenovii   Kirgistani  
5 fara Shto në kosh
2 € / 2,5 €
 
S1632  Acer truncatum    
10 fara Shto në kosh
2 € / 2,5 €
 
S16  Aesculus californica (1/2019)   SHBA (Shtetet e Bashkuara të Amerikës)  
10 fara Shto në kosh
44 € / 46 €
 
S1630  Aesculus glabra (1/2019)
Aesculus glabra (1/2019)  
SHBA (Shtetet e Bashkuara të Amerikës)  
10 fara Shto në kosh
30 € / 32 €
 
S17  Aesculus hippocastanum (10/2019)   Çekia, Sllovakia  
5 fara Shto në kosh
0,7 € / 1,7 €

1 kg fara Shto në kosh
10 € / 15 €
 
S18  Aesculus octandra (1/2019)   SHBA (Shtetet e Bashkuara të Amerikës)  
10 fara Shto në kosh
20 € / 22 €
 
S19  Aesculus parviflora (1/2019)   SHBA (Shtetet e Bashkuara të Amerikës)  
10 fara Shto në kosh
20 € / 22 €
 
S133  Aesculus pavia (1/2019)
Aesculus pavia (1/2019)  
SHBA (Shtetet e Bashkuara të Amerikës)  
10 fara Shto në kosh
20 € / 22 €
 
S38  Ailanthus altissima   Sllovakia  
10 fara Shto në kosh
0,7 € / 1,7 €
 
S71  Alnus glutinosa   Çekia  
30 fara Shto në kosh
0,7 € / 1,7 €
 
S72  Alnus incana   Çekia  
20 fara Shto në kosh
0,7 € / 1,7 €

100 fara Shto në kosh
2 € / 3 €
 
S73  Alnus viridis   Çekia, Sllovakia  
50 fara Shto në kosh
0,7 € / 1,7 €

1 kg fara Shto në kosh
112 € / 118 €
 
S83  Amelanchier alnifolia    
10 fara Shto në kosh
0,7 € / 1,7 €
 
S84  Amelanchier lamarckii   Kanada  
10 fara Shto në kosh
0,7 € / 1,7 €
 
S1585  Amelanchier ovalis   Sllovenia  
10 fara Shto në kosh
2 € / 2,5 €
 
S85  Amygdalus communis   Kroacia  
1 farë Shto në kosh
1,1 € / 1,5 €
 
S86  Amygdalus nana   Hungaria  
1 farë Shto në kosh
1,1 € / 1,5 €
 
S131  Arctostaphylos uva-ursi    
10 fara Shto në kosh
2 € / 2,5 €
 
H250  Armeniaca vulgaris   Kirgistani  
5 fara Shto në kosh
3,5 € / 4 €
 
S137  Aronia prunifolia   Çekia  
10 fara Shto në kosh
0,7 € / 1,7 €

100 fara Shto në kosh
4 € / 9 €
 

Faqet:  A B C D E F G H J L M N P Q R S T U V W X Z 
Faqet:  1 

Nuk mund te gjeni farërat apo bimët qe dëshironi ne listën tone? Na tregoni kërkesat tuaja dhe ne do mundohemi te ju furnizojmë.


Keni shtuar këtë mall në koshin tuaj.