Newsletter Help
Change language Albanian (Shqip)
X
Keni shtuar këtë mall në koshin tuaj.

Lista e çmimeve me shumicë

Become a KPR member, and enjoy cheaper prices immediately. Register here.

Delivery to 24 countries is now much cheaper. Click here to learn about new shipping fees to your country.

New: Adansonia (Madagaskar), Bimët shume vjeçare, Llamba

Sigurojmë zbritje për shitje me shumice. Farërat shiten ne mbare boten.Faqet:  A B C D F G H I M P T Z 
Faqet:  1 
NRr. Emri i llojit Vendi i origjinës Çmimi ne Euro
Çmimet për anëtaret e KPR-se / Çmimet për jo anëtaret
IN10  Abelmoschus manihot
Abelmoschus manihot
Abelmoschus manihot  
India  
1000 fara Shto në kosh
16 € / 25 €
 
IN1  Adenium obesum Big Flowers   India  
1000 fara Shto në kosh
220 € / 240 €
 
IN2  Adenium obesum hybrids   India  
1000 fara Shto në kosh
85 € / 90 €
 
IN3  Adenium obesum Red   India  
1000 fara Shto në kosh
150 € / 170 €
 
IN4  Adenium obesum White   India  
1000 fara Shto në kosh
200 € / 220 €
 
IN5  Adenium somalense   India  
1000 fara Shto në kosh
200 € / 220 €
 
IN36  Alpinia malaccensis
Alpinia malaccensis  
India  
1000 fara Shto në kosh
25 € / 35 €
 
IN39  Amomum dealbatum
Amomum dealbatum  
India  
1000 fara Shto në kosh
35 € / 45 €
 
IN41  Antigonon leptopus   India  
1000 fara Shto në kosh
5 € / 8 €
 
IN50  Aristolochia littoralis (Aristolochia elegans)
Aristolochia littoralis (Aristolochia elegans)  
India  
1000 fara Shto në kosh
25 € / 30 €
 
IN51  Aristolochia ringens
Aristolochia ringens  
India  
1000 fara Shto në kosh
30 € / 35 €
 
IN52  Aristolochia tagala
Aristolochia tagala  
India  
1000 fara Shto në kosh
30 € / 35 €
 

Faqet:  A B C D F G H I M P T Z 
Faqet:  1 

Nuk mund te gjeni farërat apo bimët qe dëshironi ne listën tone? Na tregoni kërkesat tuaja dhe ne do mundohemi te ju furnizojmë.


Keni shtuar këtë mall në koshin tuaj.