Newsletter Help
Change language Albanian (Shqip)
X
Keni shtuar këtë mall në koshin tuaj.

Lista e çmimeve me shumicë

Become a KPR member, and enjoy cheaper prices immediately. Register here.

Delivery to 24 countries is now much cheaper. Click here to learn about new shipping fees to your country.

Sigurojmë zbritje për shitje me shumice. Farërat shiten ne mbare boten.Faqet:  A B C D F G H I M P T Z 
Faqet:  1 
NRr. Emri i llojit Vendi i origjinës Çmimi ne Euro
Çmimet për anëtaret e KPR-se / Çmimet për jo anëtaret
IN10  Abelmoschus manihot
Abelmoschus manihot
Abelmoschus manihot  
India  
1000 fara Shto në kosh
16 € / 25 €
 
IN1  Adenium obesum Big Flowers   India  
1000 fara Shto në kosh
220 € / 240 €
 
IN2  Adenium obesum hybrids   India  
1000 fara Shto në kosh
85 € / 90 €
 
IN3  Adenium obesum Red   India  
1000 fara Shto në kosh
150 € / 170 €
 
IN4  Adenium obesum White   India  
1000 fara Shto në kosh
200 € / 220 €
 
IN5  Adenium somalense   India  
1000 fara Shto në kosh
200 € / 220 €
 
IN36  Alpinia malaccensis
Alpinia malaccensis  
India  
1000 fara Shto në kosh
25 € / 35 €
 
IN39  Amomum dealbatum
Amomum dealbatum  
India  
1000 fara Shto në kosh
35 € / 45 €
 
IN41  Antigonon leptopus   India  
1000 fara Shto në kosh
5 € / 8 €
 
IN50  Aristolochia littoralis (Aristolochia elegans)
Aristolochia littoralis (Aristolochia elegans)  
India  
1000 fara Shto në kosh
25 € / 30 €
 
IN51  Aristolochia ringens
Aristolochia ringens  
India  
1000 fara Shto në kosh
30 € / 35 €
 
IN52  Aristolochia tagala
Aristolochia tagala  
India  
1000 fara Shto në kosh
30 € / 35 €
 

Faqet:  A B C D F G H I M P T Z 
Faqet:  1 

Nuk mund te gjeni farërat apo bimët qe dëshironi ne listën tone? Na tregoni kërkesat tuaja dhe ne do mundohemi te ju furnizojmë.


Keni shtuar këtë mall në koshin tuaj.