Newsletter Help
Change language Albanian (Shqip)

Lista e çmimeve me shumicë

Become a KPR member, and enjoy cheaper prices immediately. Register here.

Delivery to 24 countries is now much cheaper. Click here to learn about new shipping fees to your country.

Sigurojmë zbritje për shitje me shumice. Farërat shiten ne mbare boten.Faqet:  A B C D F G H I M P T Z 
Faqet:  1 
NRr. Emri i llojit Vendi i origjinës Çmimi ne Euro
Çmimet për anëtaret e KPR-se / Çmimet për jo anëtaret
IN130  Datura parajuli White with blue tinged   India  
1000 fara Shto në kosh
15 € / 25 €
 
CZ131  Datura stramonium   Çekia  
1000 fara Shto në kosh
7 € / 10 €
 
IN132  Delonix regia
Delonix regia
Delonix regia  
India  
1 kg fara Shto në kosh
95 € / 105 €
 
IN141  Dolichandra unguis-cati (Doxantha unguis-cati)
Dolichandra unguis-cati (Doxantha unguis-cati)
Dolichandra unguis-cati (Doxantha unguis-cati)  
India  
1000 fara Shto në kosh
7 € / 10 €
 

Faqet:  A B C D F G H I M P T Z 
Faqet:  1 

Nuk mund te gjeni farërat apo bimët qe dëshironi ne listën tone? Na tregoni kërkesat tuaja dhe ne do mundohemi te ju furnizojmë.


Keni shtuar këtë mall në koshin tuaj.