Newsletter Help
Change language Albanian (Shqip)

Lista e çmimeve me shumicë

Become a KPR member, and enjoy cheaper prices immediately. Register here.

Delivery to 24 countries is now much cheaper. Click here to learn about new shipping fees to your country.

New: Adansonia (Madagaskar), Bimët shume vjeçare, Llamba

Sigurojmë zbritje për shitje me shumice. Farërat shiten ne mbare boten.Faqet:  A B C D F G H I M P T Z 
Faqet:  1 
NRr. Emri i llojit Vendi i origjinës Çmimi ne Euro
Çmimet për anëtaret e KPR-se / Çmimet për jo anëtaret
IN157  Hedychium aurantiacum   India  
1000 fara Shto në kosh
50 € / 60 €
 
IN159  Hedychium ellipticum
Hedychium ellipticum  
India  
1000 fara Shto në kosh
50 € / 60 €
 
IN161  Hedychium gracile
Hedychium gracile  
India  
1000 fara Shto në kosh
50 € / 60 €
 

Faqet:  A B C D F G H I M P T Z 
Faqet:  1 

Nuk mund te gjeni farërat apo bimët qe dëshironi ne listën tone? Na tregoni kërkesat tuaja dhe ne do mundohemi te ju furnizojmë.


Keni shtuar këtë mall në koshin tuaj.