Newsletter Help
Change language Albanian (Shqip)

Lista e çmimeve me shumicë

Become a KPR member, and enjoy cheaper prices immediately. Register here.

Delivery to 24 countries is now much cheaper. Click here to learn about new shipping fees to your country.

Sigurojmë zbritje për shitje me shumice. Farërat shiten ne mbare boten.Faqet:  A B C D F G H I M P T Z 
Faqet:  1 
NRr. Emri i llojit Vendi i origjinës Çmimi ne Euro
Çmimet për anëtaret e KPR-se / Çmimet për jo anëtaret
IN192  Michelia doltsopa   India  
1000 fara Shto në kosh
45 € / 55 €
 
IN195  Moringa oleifera   India  
1 kg fara Shto në kosh
140 € / 150 €
 
IN211  Musa velutina Pink
Musa velutina Pink  
India  
1000 fara Shto në kosh
35 € / 45 €
 

Faqet:  A B C D F G H I M P T Z 
Faqet:  1 

Nuk mund te gjeni farërat apo bimët qe dëshironi ne listën tone? Na tregoni kërkesat tuaja dhe ne do mundohemi te ju furnizojmë.


Keni shtuar këtë mall në koshin tuaj.