Newsletter Help
Change language Albanian (Shqip)

Lista e çmimeve me shumicë

Become a KPR member, and enjoy cheaper prices immediately. Register here.

Delivery to 24 countries is now much cheaper. Click here to learn about new shipping fees to your country.

Sigurojmë zbritje për shitje me shumice. Farërat shiten ne mbare boten.Faqet:  A B C D F G H I M P T Z 
Faqet:  1 
NRr. Emri i llojit Vendi i origjinës Çmimi ne Euro
Çmimet për anëtaret e KPR-se / Çmimet për jo anëtaret
IN271  Tamarindus indica
Tamarindus indica  
India  
1 kg fara Shto në kosh
100 € / 110 €
 
IN275  Terminalia catappa   India  
1 kg fara Shto në kosh
95 € / 105 €
 
IN277  Thevetia neriifolia (Cascabela thevetia)   India  
1 kg fara Shto në kosh
95 € / 105 €
 
IN280  Trichosanthes lepiniana   India  
1000 fara Shto në kosh
65 € / 75 €
 

Faqet:  A B C D F G H I M P T Z 
Faqet:  1 

Nuk mund te gjeni farërat apo bimët qe dëshironi ne listën tone? Na tregoni kërkesat tuaja dhe ne do mundohemi te ju furnizojmë.


Keni shtuar këtë mall në koshin tuaj.