Newsletter Help
Change language Albanian (Shqip)

Shkurre dhe drunj tolerant ndaj ngricës

Become a KPR member, and enjoy cheaper prices immediately. Register here.

Delivery to 24 countries is now much cheaper. Click here to learn about new shipping fees to your country.

New: Adansonia (Madagaskar), Bimët shume vjeçare, Llamba

Sigurojmë zbritje për shitje me shumice. Farërat shiten ne mbare boten.Faqet:  A B C E F G H L M O P Q R S T V W 
Faqet:  1 
NRr. Emri i llojit Vendi i origjinës Çmimi ne Euro
Çmimet për anëtaret e KPR-se / Çmimet për jo anëtaret
W1  Abies alba   Çekia, Sllovakia  
1 kg fara Shto në kosh
95 € / 105 €
 
W2  Abies amabilis    
1 kg fara Shto në kosh
250 € / 260 €
 
W3  Abies balsamea   SHBA (Shtetet e Bashkuara të Amerikës)  
1 kg fara Shto në kosh
260 € / 280 €
 
W4  Abies cephalonica   Greqia  
1 kg fara Shto në kosh
150 € / 170 €
 
W5  Abies concolor   SHBA (Shtetet e Bashkuara të Amerikës)  
1 kg fara Shto në kosh
270 € / 290 €
 
W6  Abies grandis   Çekia, Sllovakia  
1 kg fara Shto në kosh
270 € / 290 €
 
W7  Abies grandis   SHBA (Shtetet e Bashkuara të Amerikës)  
1 kg fara Shto në kosh
271 € / 285 €
 
W8  Abies koreana   Korea Jugore  
1 kg fara Shto në kosh
250 € / 260 €
 
W9  Abies lasiocarpa var. arizonica   SHBA (Shtetet e Bashkuara të Amerikës)  
1 kg fara Shto në kosh
350 € / 360 €
 
W10  Abies magnifica   SHBA (Shtetet e Bashkuara të Amerikës)  
1 kg fara Shto në kosh
260 € / 270 €
 
W11  Abies nordmanniana   Gjeorgjia  
1 kg fara Shto në kosh
240 € / 250 €
 
W12  Abies pinsapo Ronda, Sierra de las Nieves   Spanja  
1 kg fara Shto në kosh
330 € / 350 €
 
W13  Abies procera   SHBA (Shtetet e Bashkuara të Amerikës)  
1 kg fara Shto në kosh
185 € / 195 €
 
W14  Abies veitchii   Japonia  
1 kg fara Shto në kosh
420 € / 430 €
 
W15  Acer campestre   Çekia, Sllovakia  
1 kg fara Shto në kosh
36 € / 39 €
 
W16  Acer ginnala   Kina  
1 kg fara Shto në kosh
57 € / 61 €
 
W124  Acer monspessulanum Basque Montains   Spanja  
1 kg fara Shto në kosh
165 € / 185 €
 
W125  Acer opalus Pyrenees (Pirineo axial)   Spanja  
1 kg fara Shto në kosh
165 € / 185 €
 
W17  Acer palmatum Atropurpureum   Japonia  
1 kg fara Shto në kosh
548 € / 576 €
 
W18  Acer platanoides   Çekia, Sllovakia  
1 kg fara Shto në kosh
34 € / 36 €
 
W19  Acer pseudoplatanus   Çekia, Sllovakia  
1 kg fara Shto në kosh
37 € / 40 €
 
W20  Acer rubrum   SHBA (Shtetet e Bashkuara të Amerikës)  
1 kg fara Shto në kosh
289 € / 305 €
 
W21  Acer tataricum   Sllovakia  
1 kg fara Shto në kosh
60 € / 70 €
 
W22  Alnus glutinosa   Çekia, Sllovakia  
1 kg fara Shto në kosh
188 € / 198 €
 
W23  Alnus incana   Çekia, Sllovakia  
1 kg fara Shto në kosh
209 € / 220 €
 
W24  Alnus viridis   Çekia, Sllovakia  
1 kg fara Shto në kosh
123 € / 130 €
 

Faqet:  A B C E F G H L M O P Q R S T V W 
Faqet:  1 

Nuk mund te gjeni farërat apo bimët qe dëshironi ne listën tone? Na tregoni kërkesat tuaja dhe ne do mundohemi te ju furnizojmë.


Keni shtuar këtë mall në koshin tuaj.