Tambihkeun kalebet karanjang balanja Tingalikeun karanjang balanja  Supados kenging akses pinuh anjeun kedah ngadaftar. Entos henteu anjeun ngagaduhan akun? Lebet.
Newsletter Help
Change language Sundanese (Basa Sunda)

Become a KPR member, and enjoy cheaper prices immediately. Register here.

Delivery to 24 countries is now much cheaper. Click here to learn about new shipping fees to your country.

New: Adansonia (Madagaskar), Pepelakan (tutuwuhan) tahunan, Pepelakan bawang

KPR secara resmi diejegkeun dina tahun 2000 di Slowakia di Éropa; ngan, abdi sadaya ngelebetkeun bibit-bibit saréng tatangkalan ti sadaya dunia sejak 1998.

Tujuan utami abdi sadaya difokusken ka nu ngagabungkeun pekebun sadaya dunia ti sadaya bidang ketertarikan kanggo ngedamel kumpulan data bibit saréng tatangkalan (bank bibit saréng tatangkalan KPR) ti sadaya dunia.

Ayeuna ieu, abdi sadaya ngagaduhan 6 cabang utama (Slowakia, Ceko, Australia, India, Thailand, Afrika Kidul dan Tanzania) saréng langkung 200 rencang sapadamelan saréng kolektor bibit ti sadaya dunia.

Dina waktos ieu, abdi sadaya tiasa ngempelkeun saréng lebetkeun langkung ti 10 000 spésiés tatangkalan ti sadaya dunia .

Umpami anjeun milari sesuatu, anjeun tos aya dina tempatna! Sanajan abdi sadaya teu acan ngagaduhan saban pepelakan di koleksi abdi, ngan abdi langkung majeng saban dinten sekedik-sekedik, sabibit-sabibit, sapepelakan-sapepelakan. Abdi percanten iyen abdi badé saenggalna tiasa ngalebetkeun (hamper) sadayana!

Kangge diical langkung ti 10 000 bibit saréng papangkalan ti saluruh dunia – palem, pakis haji, kesemak saréng tatangkalan éksotis saréng kiat dilingkungan és, sukulen, pepelakan (tutuwuhan) karnivora, pepelakan (tutuwuhan) semusim, pepelakan (tutuwuhan) tahunan, jukut hias, kembang, sayuran saréng nusanésna.


Anjeun parantos nambihkeun barang ieu kalebet karanjang balanja anjeun.