Tambihkeun kalebet karanjang balanja Tingalikeun karanjang balanja  Supados kenging akses pinuh anjeun kedah ngadaftar. Entos henteu anjeun ngagaduhan akun? Lebet.
Newsletter Help
Change language Sundanese (Basa Sunda)

Pakis haji

Become a KPR member, and enjoy cheaper prices immediately. Register here.

Delivery to 24 countries is now much cheaper. Click here to learn about new shipping fees to your country.

Pesenan sakirangna nyaéta 1 pakét! Disayagikeun diskon borongan. Bibit diical di saluruh dunia.

Deadline for orders: 20. Nopémber 2011

Halaman:  C M 
Halaman:  1 
Jumlah pesenan Nami spésiés (nami Latin) Negara asal Pangaos dalam Euro
Pangaos kanggo anggota KPR / Pangaos kanggo non-anggota
CYC5  Cycas calcicola
Cycas calcicola
Cycas calcicola
Cycas calcicola  
Australia  
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
100 € / 110 €

100 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
680 € / 690 €
 
CYC6  Cycas canalis 
Cycas canalis 
Cycas canalis   
Australia  
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
240 € / 250 €
 
CYC7  Cycas maconochiei    Australia  
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
80 € / 90 €
 
CYC8  Cycas pruinosa 
Cycas pruinosa 
Cycas pruinosa 
Cycas pruinosa   
Australia  
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
170 € / 180 €

100 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
1100 € / 1120 €
 
CYC9  Cycas silvestris
Cycas silvestris  
Australia  
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
120 € / 130 €
 
CYC3  Cycas thouarsii
Cycas thouarsii
Cycas thouarsii
Cycas thouarsii  
Madagaskar  
100 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
500 € / 550 €

1000 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
4500 € / 4700 €
 

Halaman:  C M 
Halaman:  1 

Habis Terjual: Bowenia serrulata, Cycas cairnsiana, Cycas candida, Cycas maconochiei, Cycas media, Cycas megacarpa, Cycas ophiolitica, Cycas platyphylla, Lepidozamia hopei

Abdi henteu mendak bibit atanapi pepelakan anu anjeun hoyongkeun didaftar abadi. Supados uningakeun jenis anu anjeun minati. Abdi badé ngusahakeun ngalebetana.


Anjeun parantos nambihkeun barang ieu kalebet karanjang balanja anjeun.