Tambihkeun kalebet karanjang balanja Tingalikeun karanjang balanja  Supados kenging akses pinuh anjeun kedah ngadaftar. Entos henteu anjeun ngagaduhan akun? Lebet.
Newsletter Help
Change language Sundanese (Basa Sunda)

Nilai Tuker

Become a KPR member, and enjoy cheaper prices immediately. Register here.

Delivery to 24 countries is now much cheaper. Click here to learn about new shipping fees to your country.

Abdi nampi bayaran kontan saréng rupa artos sapertos kieu:

Éropa Euro
Amérika Sarikat USD Dollar US
Ceko Koruna Ceko

Upami anjeun hoyong ngalakukeun pambayaran kaabdi saréng mata uang sanés, mangga lakukeun ngangunakeun nilai tuker kieu.

Ceko 1 € = 27 Kč
Amérika Sarikat 1 € = X USD (www)

Bulgaria 1 € = 1,95 лв.
Kroasia 1 € = X Kn (www)
Hungaria 1 € = X Ft (www)
Polandia 1 € = X zł (www)
Romania 1 € = X RON (www)
Serbia 1 € = X din. (www)

Contohna:

Bibit-bibit saharga 90 Euro. 90*1,40=126 USD
Bibit-bibit saharga 90 USD. 90*0,72=64,8 Euro.

Abdi henteu mendak bibit atanapi pepelakan anu anjeun hoyongkeun didaftar abadi. Supados uningakeun jenis anu anjeun minati. Abdi badé ngusahakeun ngalebetana.


Anjeun parantos nambihkeun barang ieu kalebet karanjang balanja anjeun.