Tambihkeun kalebet karanjang balanja Tingalikeun karanjang balanja  Supados kenging akses pinuh anjeun kedah ngadaftar. Entos henteu anjeun ngagaduhan akun? Lebet.
Newsletter Help
Change language Sundanese (Basa Sunda)

Kembang Iris

Become a KPR member, and enjoy cheaper prices immediately. Register here.

Delivery to 24 countries is now much cheaper. Click here to learn about new shipping fees to your country.



Na tejto stránke sa objednávajú podzemky kosatcov a nie semená, napriek tomu, že vám nákupný košík uvádza "semená". Objednávky prijímame do 15.8.2019. Kosatce distribuujeme od júna do septembra 2019. Niektorých druhov a odrôd je obmedzené množstvo, preto doporučujeme objednávku čo najskôr. Návod ako objednať cez e-shop je tu.

On this page you are buing BULBS and TUBERS and not seeds even if the shopping cart is showing term "seeds". Deadline for orders is on 15.8.2019. Irises are sent from Juni to September 2019. Order shall be send immediately, because stock of some species is limited. Info how to place an order is here.



Halaman:  I 
Halaman:  1 
Jumlah pesenan Nami spésiés (nami Latin) Negara asal Pangaos dalam Euro
Pangaos kanggo anggota KPR / Pangaos kanggo non-anggota
IRIS20  Iris flavescens    
1 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
1 € / 2 €

10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
5 € / 6 €
 
IRIS22  Iris graminea    
1 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
1 € / 2 €
 
IRIS33  Iris ochroleuca (orientalis)
Iris ochroleuca (orientalis)  
 
1 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
1 € / 2 €

10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
5 € / 6 €
 
IRIS34  Iris pseudacorus
Iris pseudacorus  
 
1 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
1 € / 2 €

10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
5 € / 6 €
 
IRIS44  Iris sibirica Big Flower (tetraploid)
Iris sibirica Big Flower (tetraploid)  
 
1 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
1 € / 2 €

10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
5 € / 6 €
 
IRIS45  Iris sibirica Dreaming Yellow
Iris sibirica Dreaming Yellow  
 
1 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
1 € / 2 €
 
IRIS46  Iris sibirica Hubart    
1 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
1 € / 2 €
 
IRIS47  Iris sibirica Rovniny
Iris sibirica Rovniny
Iris sibirica Rovniny  
 
1 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
1 € / 2 €
 
IRIS48  Iris sibirica Small Flower (diploid)
Iris sibirica Small Flower (diploid)  
 
1 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
1 € / 2 €

10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
5 € / 6 €
 
IRIS49  Iris spuria    
1 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
1 € / 2 €
 
IRIS53  Iris variegata
Iris variegata  
 
1 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
1 € / 2 €
 

Halaman:  I 
Halaman:  1 

Abdi henteu mendak bibit atanapi pepelakan anu anjeun hoyongkeun didaftar abadi. Supados uningakeun jenis anu anjeun minati. Abdi badé ngusahakeun ngalebetana.


Anjeun parantos nambihkeun barang ieu kalebet karanjang balanja anjeun.