Tambihkeun kalebet karanjang balanja Tingalikeun karanjang balanja  Supados kenging akses pinuh anjeun kedah ngadaftar. Entos henteu anjeun ngagaduhan akun? Lebet.
Newsletter Help
Change language Sundanese (Basa Sunda)

Cara menjadi anggota

Become a KPR member, and enjoy cheaper prices immediately. Register here.

Delivery to 24 countries is now much cheaper. Click here to learn about new shipping fees to your country.

Formulir Pendaftaran Kaanggotaan

Kuring hayang jadi anggota KPR

Informasi kaanggotaan

Mimitian September 2007 Anjeun bisa jadi anggota KPR sanajan Anjeun henteu bisa nyarita atawa mengerti Basa Slowakia.
Dina warsih 2000, kami geus mitembeyan klub kami dina Basa Slowakia. Saprak waktu eta loba anggota anu saterusna ngagabung babarengan kami anu utamana asalna ti Slowakia sarta Ceko.
Ayeuna Anjeun ogé bisa ngarasakeun mangpaat kaanggotaan KPR Slowakia - henteu masalah basa naon waé anu Anjeun mengerti.
Kami ngabageakeun saha ogé ti tempat manapun di dunya anu mikaresep pepelakan. Bergabunglah jeung kami ayeuna!
Hanjakalna, masih aya hiji kakurangan: Anjeun moal bisa maca jurnal klub kami Botanix, lamun Anjeun henteu mengerti salah sahiji basa anu dipaké dina Botanix.
Naha Anjeun henteu mimitian nyieun jurnal sorangan dina basa Anjeun? Bergabunglah babarengan para pekebun séjén, nyarita jeung basa anu sarua, sarta mimitian nulis atawa ngumpulkeun artikel-artikel metot ngeunaan berkebun, pepelakan, sarta sajabana sarta mitembeyan jurnal Botanix dina basa Anjeun.
Euweuh larangan pikeun pengejawantahan diri!
Informasi anu ngembang anu sacara husus ditujukan pikeun para pekebun Slowakia henteu sok bisa dipaké pikeun wewengkon tropis sarta sabalikna, ku alatan eta, mutasi basa lokal pikeun Botanix baris diperlukeun.

Kaanggotaan KPR Slowakia

Naha perlu jadi anggota KPR

1. Anggota KPR bisa mesen jeung harga anu leuwih alus. Tempo sawatara conto di handapeun. (Euweuh wates saeutikna pemesanan.)

Pangaos kanggo anggota KPR Pangaos kanggo non-anggota %-diskon
0,50 € 0,70 € 29%
0,70 € 0,90 € 22%
1,00 € 1,50 € 33%
3 € 4 € 25%

2. Saban anggota bisa nampa haratis mimitian 5 conto bibit unggal warsih (kajaba bibit palem sarta pakis haji, sarta bibit sawatara spésiés pilihan) ti Bank Bibit sarta Pepelakan KPR. Anggota baris meunangkeun diskon 50% pikeun conto séjénna (contona pikeun harga standar 1 Euro; jadi ngan 0,50 Euro pikeun anggota KPR).

3. Pesenan ku anggota KPR diproses samemeh pesenan non-anggota.

4. Konsultasi haratis dina 11 basa sapanjang warsih patali pepelakan.

5. Anjeun bisa ngagunakeun layanan Rekening Kabuka.

Rekening Kabuka - Informasi ngeunaan Rekening Kabuka
Rekening Kabuka mangrupa cara pangmerenahna pikeun ngalakonan pembelian di KPR. Anjeun nunda duit leuwih tiheula ka kami samemeh ngalakonan pemesanan – sabot Anjeun hayang ngalakonan pemesanan, simpanan Anjeun baris dipotong luyu harga pesenan. Hartina kami henteu perlu nungguan pembayaran ditarima samemeh mimitian memproses pesenan Anjeun, sarta pesenan Anjeun bisa dipakétkan sarta dikirim sagancangna. Anjeun bisa nambahan dana di Rekening Kabuka Anjeun sawaktu-waktu, kalayan ngagunakeun padika pembayaran anu kami tarima.
Sawaktu-waktu Anjeun hayang nambahan dana ka Rekening Kabuka Anjeun, ketikkan nomer pribadi Anjeun ambéh kami gampang mikawanoh tujuan pembayaran Anjeun. Kami bisa nambahan dana ka Rekening Kabuka Anjeun sagancangna sanggeus pembayaran ditarima. Euweuh watesan penambahan dana di Rekening Kabuka Anjeun. Saldo di Rekening Kabuka Anjeun bisa geura-giru dipaké sanggeus dana ditambahkeun.
Lamun Anjeun hayang mayar pikeun pesenan Anjeun ngagunakeun Saldo Rekening Kabuka, bikeun béja ka kami jeung talatah di handap ieu: “Pesenan kuring baris dibayar ngagunakeun Nomer Rekening Kabuka kuring XXXXXXX". Saldo Anjeun baris dipotong geura-giru sanggeus Pesenan Anjeun diproses sarta pesenan Anjeun baris dikirim sagancangna sanggeus dipakét.
Anjeun bisa menta pangbalikan dana di Rekening Kabuka Anjeun. Tapi, ingatlah yen Anjeun baris dikenai waragad pangbalikan duit kasebut. Moal dikenai pemotongan duit pikeun pangbalikan duit ngaliwatan Paypal; sarta waragad maksimal pangbalikan duit Anjeun ngaliwatan moneybookers.com nyaéta 0,50 Euro. Henteu dikenakan waragad pikeun pangbalikan duit ngaliwatan transfer bank domestik di Slowakia sarta Ceko. Harap ulah ragu menghubungi kami patali waragad / padika pembayaran séjénna pikeun nagara séjén. Kami baris mulangkeun duit Anjeun ti Rekening Kabuka Anjeun dina 60 poé sanggeus permohonan Anjeun kami tarima.
Catetan: Kalayan ngagunakeun Rekening Kabuka, Anjeun baris ngagéhan waragad transfer duit. Anjeun ngan perlu sakali ngirim duit ka Rekening Kabuka Anjeun sarta mayar pesenan Anjeun ti rekening ieu saban waktu.
Aya patarosan?

6. Lamun pemesanan Anjeun di warsih 2010 ngahontal leuwih ti 80 Euro, Anjeun bisa ngalakonan pemesanan pikeun bibit atawa pepelakan naon waé kalayan potongan harga 10 Euro!

7. Lotre taunan jeung kado balanja haratis babarengan kami nepi ka 50, 30, sarta 15 Euro!

...sarta loba kauntungan séjén anu baris kami informasikan ka Anjeun.

Sarat-sarat kaanggotaan

1. Anjeun perlu ngeusian Formulir Pendaftaran Kaanggotaan sarta mayar waragad abonemen taunan 10 Euro samemeh 31 Méi periode kaanggotaan. Waragad abonemen kaanggotaan dipaké pikeun pengembangan kagiatan KPR di sakumna dunya.

Waragad kaanggotaan taunan pikeun tahun 2010

(Kaanggotaan lumaku saprak 1.10.2009 nepi ka 31.12.2010)

Abonemen Taunan Warsih kahiji PerAnyari pikeun warsih hareup
10 Euro 5 Euro

2. Anjeun kudu ngalakonan saeutikna dua pemesanan per warsih anu aya di Panawaran Klub. Euweuh wates minimum pikeun pemesanan naon waé.

3. Anjeun ogé bisa mayar udunan sukarela babarengan kalayan abonemen kaanggotaan Anjeun anu ogé baris dipaké pikeun pengembangan raramat KPR di sakumna dunya.

Kabetot jadi anggota KPR? Carana gampang! Bergabunglah babarengan kami ayeuna. Anjeun ancik ngeusian Formulir Pendaftaran Kaanggotaan ieu.

Formulir Pendaftaran Kaanggotaan

Kuring hayang jadi anggota KPR


Anjeun parantos nambihkeun barang ieu kalebet karanjang balanja anjeun.