Tambihkeun kalebet karanjang balanja Tingalikeun karanjang balanja  Supados kenging akses pinuh anjeun kedah ngadaftar. Entos henteu anjeun ngagaduhan akun? Lebet.
Newsletter Help
Change language Sundanese (Basa Sunda)

Cara ngalakukeun pamesanan

Become a KPR member, and enjoy cheaper prices immediately. Register here.

Delivery to 24 countries is now much cheaper. Click here to learn about new shipping fees to your country.

Cara pangalusna ngalakonan pemesanan nyaéta kalayan ngirim pemesanan ngaliwatan e-shop.

Pesenan Anjeun bisa dibayar:

1. kalayan tunai ngaliwatan surat resmi [kami narima pembayaran dina € - Euro, Kč (Koruna Ceko) sarta USD]
2. kalayan transfer bank domestik atawa setoran tunai ka rekening bank lokal kami di Bulgaria, Kroasia, Ceko, Hungaria, Montenegro, Polandia, Romania, Serbia
3. kalayan transfer bank (duit internasional) ka rekening bank kami di Slowakia / Jerman
4. by ProPay bank transfer (Daftar negara) to our bank account in Bulgaria / Romania
5. jeung Eurogiro - OUR
6. jeung WESTERN UNION
7. cara pembayaran séjén - kami narima kabéh jenis pembayaran ambéh kagiatan pembelian Anjeun jeung kami leuwih nyenangkeun

Pembayaran Anjeun dina wangun tunai kudu dikirim ka alamat cabang kami di Ceko. Pembayaran kalayan transfer bank kudu dipigawe ka rekening bank kami di Slowakia, Bulgaria, Kroasia, Ceko, Hungaria, Montenegro, Polandia, Romania, Serbia

Loba bank di Uni Éropa nawarkeun transaksi duit internasional (transfer bank) ka Uni Éropa (Slowakia mangrupa anggota Uni Éropa) tanpa dikenakan waragad lamun Kode Pelancaran sarta Kode IBAN sadia. Bank kami henteu make waragad pikeun pembayaran ieu.

Catetan Pengiriman

Pengiriman internasional dipigawe ti Ceko. Catetan pengiriman di handapeun ieu ngan pikeun informasi umum ka Anjeun. Kami baris ngabéjaan Anjeun waragad pasti pengiriman ka nagara Anjeun sanggeus kami narima pemesanan ti Anjeun.

EKONOMI - tanpa asuransi

Tujuan Pengiriman jeung Euro (€) pikeun pesenan
mimitian 250 g mimitian 500 g mimitian 1 kg mimitian 2 kg leuwih
Éropa - Daftar negara 4 € 6 € 8 € 12 € Kami baris ngirim béja ka Anjeun
Dikirim kalayan jalur darat 4 € 6 € 11 € 14 € Kami baris ngirim béja ka Anjeun
Dikirim kalayan jalur udara (prioritas) 5 € 6 € 12 € 16 € Kami baris ngirim béja ka Anjeun

SURAT RESMI - tanpa asuransi

Tujuan Pengiriman jeung Euro (€) pikeun pesenan
mimitian 250 g mimitian 500 g mimitian 1 kg mimitian 2 kg leuwih
Éropa - Daftar negara 5 € 6 € 10 € 14 € Kami baris ngirim béja ka Anjeun
Dikirim kalayan jalur darat 5 € 8 € 12 € 15 € Kami baris ngirim béja ka Anjeun
Dikirim kalayan jalur udara (prioritas) 7 € 9 € 14 € 20 € Kami baris ngirim béja ka Anjeun

Express Delivery by EMS (Express Mail Service)

For some countries you can order Express Delivery service. Guaranteed delivery within 4 days after sending the order, online Track&Trace of the shipment, insurance included.

However, as for our experience with such services, this shiping method if often several times slower, that our standard shipping method (air mail letter or parcel). For example for Asian countries it sometimes took even 30 days to receive your order (although guaranted delivery is 4 days only!), while delivery time of the standard air mail letter / parcel to the same destination takes only 7 days. Therefore we do not recommend to use EMS services as it is much more expansive and unfortunately much more slower.

Sajarah penjualan pepelakan mimitian 1998 nepi ka 2008

Jumlah spésiés anu ditawarkeun mimitian 1998 nepi ka 2008

Jumlah spésiés anu ditawarkeun mimitian 1998 nepi ka 2008

KATANGTUAN SARTA SARAT UMUM

Sabot ngarujuk ka istilah bibit, barang sarta produk sakumaha dipaké di dieu, henteu ngan hartosna bibit, tapi ogé pepelakan, bagian pepelakan atawa materi genetik séjén spésiés pepelakan (bibit, pepelakan, potongan, raramat meristem, serbuk sari, sarta séjénna).

PENAWARAN DAN HARGA

Kabéh harga diutamakan dina Euro. Kami ogé narima pembayaran dina Kč (koruna Ceko), atawa USD. Parobahan ka panon duit anu disatujuan kudu dipigawe luyu peunteun tukeur duit kami. Waragad pengiriman henteu disertakan dina harga di luhur. Harga kami bisa variatif luyu kaayaan musiman, ketersedian bibit, sarta tingkat kasulitan budidaya, pemrosesan, sarta penyimpanan. Ku alatan eta, harga kami bisa robah tanpa béja. Daptar harga ieu (dipublikasikan di www.kpr.sk) ngagantikeun kabéh daptar samemehna. Stok ngagantung dina penjualan samemehna. Sumangga pariksa ketersediaan stok kami samemeh ngalakonan pembayaran.

KATANGTUAN PEMBAYARAN

Pembayaran Anjeun kudu ditarima samemeh pengiriman. Pembayaran Anjeun kudu ditarima KPR dina 15 poé sanggeus konfirmasi pesenan Anjeun ku KPR.

PENGIRIMAN

Pesenan biasana dikirim geura-giru sanggeus kami narima pembayaran Anjeun. Kami henteu tanggung jawab ka kaleungitan bibit sabot transit kajaba pilihan asuransi diatur babarengan kami samemeh pengiriman (tapi hartosna waragad pengiriman anu leuwih luhur).

PEMBATALAN PEMESENAN

Pemesanan anu geus dipigawe sarta dibayar ngan bisa dibatalkeun kalayan saidin KPR.

GARANSI

KPR biasana nyadiakeun garansi 2 warsih pikeun:
- bibit seger keneh, tahan lila, sarta bisa berkecambah
- bibit sarta pepelakan nyaéta bener dumasar deskripsi sarta leupas ti pestisida
Garansi 2 warsih ti kami dimimitian saprak tanggal pengiriman produk kami.

KLAIM & PANGBALIKAN

Kabéh pesenan kudu dipariksa sagancangna sabot ditarima sarta klaim pikeun sagala ekol kudu dijieun dina wangun tulisan sarta ditarima KPR dina 15 poé gawe sanggeus penerimaan barang.

KPR moal narima klaim sanggeus bibit dicangkulkan, dipelak, ditransportasikan, ditunda atawa diperlakukan kalayan goreng. Ulah kembalikan bibit tanpa saidin kami samemehna.

Hiji pemesanan nandakeun persetujuan ka katangtuan sarta sarat di luhur.

ATTENTION! Before placing an order find out about the plant import and phytosanitary regulations for your country. Do not import species forbidden by laws to your area. Many plants have become invasive weeds in far flung areas of the world, and while we cannot necessarily predict which plants will become invasive in which regions, most countries have lists of declared invasive weeds which people are requested not to grow, or can be prosecuted if they do grow them. Please consult your conservation authority, find out which plants you should not import and grow and take care that you do not unwittingly import any known or potential invasive aliens into your area.

When you place an order, you automatically herewith agree with the terms and conditions of the transportation company. Customers outside of the European Union: Please note that we cannot take any responsibility if your shipment is confiscated by you country due to your country's import laws, import permits or custom rules.


Anjeun parantos nambihkeun barang ieu kalebet karanjang balanja anjeun.