Tambihkeun kalebet karanjang balanja Tingalikeun karanjang balanja  Supados kenging akses pinuh anjeun kedah ngadaftar. Entos henteu anjeun ngagaduhan akun? Lebet.
Newsletter Help
Change language Sundanese (Basa Sunda)

Pepelakan (tutuwuhan) tahunan

Become a KPR member, and enjoy cheaper prices immediately. Register here.

Delivery to 24 countries is now much cheaper. Click here to learn about new shipping fees to your country.

Pesenan sakirangna nyaéta 1 pakét! Disayagikeun diskon borongan. Bibit diical di saluruh dunia.



Halaman:  A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X 
Halaman:  1 2 3 4 5 
Jumlah pesenan Nami spésiés (nami Latin) Negara asal Pangaos dalam Euro
Pangaos kanggo anggota KPR / Pangaos kanggo non-anggota
H1  Acantholimon alatavicum   Kyrgyzstan  
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
3,5 € / 4 €
 
H2  Acantholimon litvinovii   Kyrgyzstan  
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
3,5 € / 4 €
 
S10  Acinos alpinus    
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
1,9 € / 2 €
 
F146  Acinos arvensis    
50 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
4 € / 4,5 €
 
F147  Aconitum anthora    
50 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
4 € / 4,5 €
 
F148  Aconitum firmum ssp. moravicum    
50 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
4 € / 4,5 €
 
S11  Aconitum karakolicum   Kazakhstan  
5 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
2 € / 2,5 €
 
H10  Aconitum leucostomum   Kyrgyzstan  
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
3,5 € / 4 €
 
F149  Aconitum lycoctonum    
50 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
3 € / 3,5 €
 
S12  Aconitum napellus    
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
1,9 € / 2 €
 
H12  Aconitum nemorum   Kyrgyzstan  
5 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
3,5 € / 4 €
 
F150  Aconitum plicatum    
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
3 € / 3,5 €
 
H14  Aconitum rotundifolium   Kyrgyzstan  
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
3,5 € / 4 €
 
NO1  Aconitum septentrionale   Norwegia  
5 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
2 € / 2,5 €
 
H15  Aconitum talassicum   Kyrgyzstan  
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
3,5 € / 4 €
 
F151  Aconitum variegatum    
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
3 € / 3,5 €
 
H16  Aconogonon alpinum   Kyrgyzstan  
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
3,5 € / 4 €
 
H17  Aconogonon alpinum   Kazakhstan  
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
3,5 € / 4 €
 
H18  Aconogonon hissaricum   Kyrgyzstan  
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
3,5 € / 4 €
 
F152  Actaea europaea    
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
2,5 € / 3 €
 
F153  Actaea spicata    
50 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
3 € / 3,5 €
 
NO2  Actaea spicata   Norwegia  
5 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
2 € / 2,5 €
 
F154  Adenophora liliifolia    
100 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
4,5 € / 5 €
 
F155  Adonis aestivalis ssp. aestivalis    
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
2,5 € / 3 €
 
F156  Adonis annua ssp. annua    
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
2,5 € / 3 €
 
F157  Adonis flammea    
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
3 € / 3,5 €
 
H20  Adonis chrysocyathus   Kazakhstan  
5 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
3,5 € / 4 €
 
F158  Adonis vernalis    
50 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
3 € / 3,5 €
 
S15  Aegopodium podagraria   Ceko  
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
0,7 € / 1,7 €
 
S20  Aethionema caespitosa    
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
1,9 € / 2 €
 
S21  Aethionema oppositifolium    
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
1,9 € / 2 €
 
S22  Aethionema saxatilis    
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
1,9 € / 2 €
 
F159  Aethusa cynapium ssp. cynapium    
100 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
3 € / 3,5 €
 
S23  Agastache rugosa Alabaster    
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
0,7 € / 1,7 €
 
F160  Agrimonia coreana    
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
2,5 € / 3 €
 
F161  Agrimonia eupatoria    
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
2 € / 2,8 €
 
F162  Agrimonia japonica    
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
2,5 € / 3 €
 
F163  Agrimonia pilosa    
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
2,5 € / 3 €
 
F164  Agrimonia procera    
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
2 € / 2,8 €
 
F165  Agrimonia repens    
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
2 € / 2,8 €
 
F166  Achillea asplenifolia    
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
2,5 € / 3 €
 
F167  Achillea colina    
100 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
3 € / 3,5 €
 
S29  Achillea filipendulina   Kyrgyzstan  
5 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
2 € / 2,5 €
 
F168  Achillea millefolium ssp. millefolium    
50 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
2,5 € / 3 €
 
F169  Achillea nobilis    
100 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
3 € / 3,5 €
 
F170  Achillea pannonica    
100 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
3 € / 3,5 €
 
F171  Achillea ptarmica    
100 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
3 € / 3,5 €
 
F172  Ajuga genevensis    
50 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
4 € / 4,5 €
 
F173  Ajuga chamaepitys ssp. chamaepitys    
50 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
4 € / 4,5 €
 
S39  Ajuga pyramidalis   Italia  
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
0,7 € / 1,7 €
 
F174  Alcea biennis ssp. biennis    
100 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
3 € / 3,5 €
 
S41  Alcea rosea   Kroasia  
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
0,7 € / 1,7 €
 
S42  Alcea rosea   Italia  
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
0,7 € / 1,7 €
 
F175  Alcea rosea    
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
2 € / 2,8 €
 
S40  Alcea rosea    
5 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
0,9 € / 1,5 €
 
F176  Alchemilla crinita    
50 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
4 € / 4,5 €
 
F177  Alchemilla glabra    
50 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
4 € / 4,5 €
 
F178  Alchemilla glaucescens    
50 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
4 € / 4,5 €
 
F179  Alchemilla micans    
50 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
4 € / 4,5 €
 
F180  Alchemilla monticola    
50 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
4 € / 4,5 €
 

Halaman:  A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X 
Halaman:  1 2 3 4 5 

Abdi henteu mendak bibit atanapi pepelakan anu anjeun hoyongkeun didaftar abadi. Supados uningakeun jenis anu anjeun minati. Abdi badé ngusahakeun ngalebetana.


Anjeun parantos nambihkeun barang ieu kalebet karanjang balanja anjeun.