Tambihkeun kalebet karanjang balanja Tingalikeun karanjang balanja  Supados kenging akses pinuh anjeun kedah ngadaftar. Entos henteu anjeun ngagaduhan akun? Lebet.
Newsletter Help
Change language Sundanese (Basa Sunda)

Suweng tiram (Pleurotus ostreatus)

Become a KPR member, and enjoy cheaper prices immediately. Register here.

Delivery to 24 countries is now much cheaper. Click here to learn about new shipping fees to your country.

Kami nawarkeun sepura suweng tiram anu sacara umum disebut minangka "siki" atawa "binih". Sepura ieu mangrupa jagung husus anu diwuwuhan miselium suweng tiram sacara berlebih. Siki suweng kitu bisa Anjeun campurkan ngagunakeun jerami sarta mangka éta persiapkan parabot Anjeun sorangan pikeun melakna. Kamungkinan séjén membiakkan suweng tiram nyaéta kalayan nempatkeun jagung kalayan miselium di jero leuweung.

Anjeun ogé bisa meuli pakét leutik ngeusi 100 gram jagung anu terinfeksi miselium suweng atawa Anjeun bisa meuli sajumlah séjén dina kg.

Anjeun merlukeun 1 kg siki suweng pikeun 10-30 kg jerami.



Halaman:  A C E F G K P Q S T 
Halaman:  1 
Jumlah pesenan Nami spésiés (nami Latin) Negara asal Pangaos dalam Euro
Pangaos kanggo anggota KPR / Pangaos kanggo non-anggota
MU2  Agaricus arvensis   Slowakia  
1 kg siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
35 € / 40 €
 
MU3M  Agrocybe aegerita (100 g)   Slowakia  
1 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
15 € / 20 €
 
MU3  Agrocybe aegerita   Slowakia  
1 kg siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
40 € / 45 €
 

Halaman:  A C E F G K P Q S T 
Halaman:  1 


Anjeun parantos nambihkeun barang ieu kalebet karanjang balanja anjeun.