Tambihkeun kalebet karanjang balanja Tingalikeun karanjang balanja  Supados kenging akses pinuh anjeun kedah ngadaftar. Entos henteu anjeun ngagaduhan akun? Lebet.
Newsletter Help
Change language Sundanese (Basa Sunda)

Sukulen

Become a KPR member, and enjoy cheaper prices immediately. Register here.

Delivery to 24 countries is now much cheaper. Click here to learn about new shipping fees to your country.

Pesenan sakirangna nyaéta 1 pakét! Disayagikeun diskon borongan. Bibit diical di saluruh dunia.



Halaman:  A C D E F G M N O R 
Halaman:  1 
Jumlah pesenan Nami spésiés (nami Latin) Negara asal Pangaos dalam Euro
Pangaos kanggo anggota KPR / Pangaos kanggo non-anggota
K2  Adenium multiflorum
Adenium multiflorum
Adenium multiflorum
Adenium multiflorum  
India  
5 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
1 € / 1,5 €

100 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
19 € / 26 €

1000 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
175 € / 193 €
 
K3  Adenium obesum White   India  
5 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
1 € / 1,5 €

100 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
18 € / 25 €
 
K4  Adenium obesum hybr.
Adenium obesum hybr.
Adenium obesum hybr.  
India  
5 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
1 € / 1,5 €

100 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
12 € / 18 €

1000 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
75 € / 83 €

10000 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
600 € / 650 €
 
K5  Adenium somalense
Adenium somalense  
India  
5 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
1 € / 1,5 €

100 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
19 € / 26 €
 
K6  Aeonium domesticum    
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
0,7 € / 1,7 €
 
K7  Agave nevadensis Columbia Pass, Spring Mts, Clark Co, Nevada   Amérika Sarikat  
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
1,5 € / 1,8 €
 
K8  Agave nevadensis S of Kokoweef Mine, San Bernardino Co, California   Amérika Sarikat  
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
1,5 € / 1,8 €
 
K9  Agave nevadensis   Amérika Sarikat  
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
1,5 € / 1,8 €
 
K10  Agave nevadensis (blue epidermis) Winters Pass, Mesquite Mts, San Bernardino Co, California   Amérika Sarikat  
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
1,5 € / 1,8 €
 
K11  Agave nevadensis (blue epidermis, brown or white spines) Mescal Range, San Bernardino Co, California   Amérika Sarikat  
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
1,5 € / 1,8 €
 
K12  Agave nevadensis (blue epidermis, brown spines) Castle Cliff, Beaver Dam Mts, Washington Co, Utah   Amérika Sarikat  
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
1,5 € / 1,8 €
 
K14  Agave nevadensis (blue epidermis, brown spines) E of Kingston Range, San Bernardino Co, California   Amérika Sarikat  
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
1,5 € / 1,8 €
 
K13  Agave nevadensis (blue epidermis, brown spines) E of Tecopa Pass, Kingston Range, San Bernardino Co, California   Amérika Sarikat  
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
1,5 € / 1,8 €
 
K16  Agave utahensis (blue epidermis) Joshua Tree Rd, Beaver Dam Mts, Washington Co, Utah   Amérika Sarikat  
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
1,5 € / 1,8 €
 
K17  Agave utahensis (blue epidermis) Snow Canyon, Washington Co, Utah   Amérika Sarikat  
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
1,5 € / 1,8 €
 
K15  Agave utahensis (blue epidermis) Tecopa Pass, Kingston Range, San Bernardino Co   Amérika Sarikat  
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
1,5 € / 1,8 €
 
K18  Agave utahensis new f. (blue epidermis, nice symetrical rosettes, pattern on the leaves) Hancock Summit, Lincoln Co, Nevada   Amérika Sarikat  
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
1,5 € / 1,8 €
 
K19  Agave utahensis new f. (blue epidermis, nice symetrical rosettes, pattern on the leaves) Upper Lime Mountain Well, Lincoln Co, Nevada   Amérika Sarikat  
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
1,5 € / 1,8 €
 
K20  Agave utahensis var. eborispina W of Beaver Dam Wash, Lincoln Co, Nevada   Amérika Sarikat  
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
1,5 € / 1,8 €
 

Halaman:  A C D E F G M N O R 
Halaman:  1 

Abdi henteu mendak bibit atanapi pepelakan anu anjeun hoyongkeun didaftar abadi. Supados uningakeun jenis anu anjeun minati. Abdi badé ngusahakeun ngalebetana.


Anjeun parantos nambihkeun barang ieu kalebet karanjang balanja anjeun.