Tambihkeun kalebet karanjang balanja Tingalikeun karanjang balanja  Supados kenging akses pinuh anjeun kedah ngadaftar. Entos henteu anjeun ngagaduhan akun? Lebet.
Newsletter Help
Change language Sundanese (Basa Sunda)

Sayuran

Become a KPR member, and enjoy cheaper prices immediately. Register here.

Delivery to 24 countries is now much cheaper. Click here to learn about new shipping fees to your country.

Pesenan sakirangna nyaéta 1 pakét! Disayagikeun diskon borongan. Bibit diical di saluruh dunia.



Halaman:  A B C D E F G H L M N O P R S T Z 
Halaman:  1 
Jumlah pesenan Nami spésiés (nami Latin) Negara asal Pangaos dalam Euro
Pangaos kanggo anggota KPR / Pangaos kanggo non-anggota
A1  Abelmoschus esculentus Red Burgundy Okra    
5 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
1,3 € / 1,8 €
 
A2  Abelmoschus manihot
Abelmoschus manihot
Abelmoschus manihot  
India  
30 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
2 € / 2,5 €

1000 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
16 € / 25 €
 
A3  Allium cepa Branca de Lisboa   Portugal  
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
2 € / 2,5 €
 
A265  Allium cepa Dolačka kapulica crvena (Red Dolac kapulica)
Allium cepa Dolačka kapulica crvena (Red Dolac kapulica)  
 
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
2 € / 2,5 €
 
A266  Allium cepa Dolačka kapulica žuta (Yellow Dolac kapulica)
Allium cepa Dolačka kapulica žuta (Yellow Dolac kapulica)  
 
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
2 € / 2,5 €
 
A268  Allium fistulosum Holandská (Dutch)    
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
2 € / 2,5 €
 
A267B  Allium fistulosum Maďarská (Hungarian)    
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
2 € / 2,5 €
 
A4  Allium schoenoprassum ssp. schoenoprasum    
50 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
2 € / 2,5 €
 
A5  Anethum graveolens   Slowakia  
50 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
2 € / 2,5 €
 
A6  Arachis hypogaea
Arachis hypogaea  
India  
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
3 € / 3,5 €

50 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
11 € / 14 €

1 kg siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
80 € / 100 €
 
A7  Atriplex hortensis Green    
5 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
2 € / 2,5 €
 
A8  Atriplex hortensis Purple Opera    
5 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
2 € / 2,5 €
 
A9  Atriplex hortensis Triple Purple    
5 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
2 € / 2,5 €
 
A10  Avena nuda Siwek   Polandia  
50 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
2 € / 2,5 €

1 kg siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
1,5 € / 1,7 €
 
A11  Avena nuda   Amérika Sarikat  
10 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
2 € / 2,5 €
 
A12  Avena sativa var. mutica nigra   Ceko  
50 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
2 € / 2,5 €
 
A13  Avena strigosa   Ceko  
50 siki Tambihkeun kalebet karanjang balanja
2 € / 2,5 €
 

Halaman:  A B C D E F G H L M N O P R S T Z 
Halaman:  1 

Abdi henteu mendak bibit atanapi pepelakan anu anjeun hoyongkeun didaftar abadi. Supados uningakeun jenis anu anjeun minati. Abdi badé ngusahakeun ngalebetana.


Anjeun parantos nambihkeun barang ieu kalebet karanjang balanja anjeun.